Acasă
ACTIVELIFE OFFICE

ACTIVELIFE OFFICE

Terapii manuale active prin masaj pe scaun (on-site chair massage) și stretching la birou, sesiuni de kinetoterapie și fizioterapie mobilă, evaluări posturale personalizate, consultanță și mentenanță în ergonomie avansată pentru companii.
ACTIVELIFE KIDS

ACTIVELIFE KIDS

Educaţie anatomică şi ergonomică pentru cei mici, kinetoterapie profilactică, gimnastică posturală și masaj corectiv.
ACTIVELIFE EDU

ACTIVELIFE EDU

Workshop-uri de ergonomie și postură pentru adulți, cursuri de team wellness & peak energy, mindfullness & life coaching pentru companii.
ACTIVELIFE PREMIUM

ACTIVELIFE PREMIUM

Servicii private wellness tailor-made all-inclusive pentru stilul de viață agitat al top managerilor.

Sănătate posturală & Wellness organizațional inspirate de viața zilnică

Misiunea Active Life România este aceea de a asigura clienților o abordare profesională de o înaltă ținută morală, prin folosirea celor mai noi mecanisme de păstrare a sănătății angajaților care se reflectă în mod direct în performanța și nivelul lor de energie.

De 17 ani transformăm oameni

Active Life România este o companie de sănătate posturală & wellness organizațional cu o experiență de peste 17 ani în România, care își desfășoară activitatea în București și orașele Brașov, Bacău, Iași, Cluj, Timișoara, Sibiu și Constanța. Programele noastre integrate includ terapii manuale active pe scaun (masaj pe scaun la birou/on-site chair massage) și stretching, evaluări posturale personalizate, consultanță și mentenanță în ergonomie avansată, cursuri educaționale wellness 360º. Toate programele Active Life România se desfășoară la sediul clienților sau la evenimente corporate.

 • Ascultăm

  Startul în colaborarea cu noi este buna înțelegere a nevoilor de wellness ale companiei.
 • Examinăm

  Combinăm ceea ce ne solicită angajatorul cu evaluarea necesităților angajaților.
 • Soluționăm

  Inițiem programe care să funcționeze, să nu plictisească și să fie dorite pe termen lung.
 • Ajustăm

  Evaluăm, ajustăm și re-inițiem programele customizate prin feedback constant.

Alege unul dintre programele noastre de wellness organizațional pentru compania ta!

Companii care au ales sănătatea

 • "Ne bucurăm că împreună cu Active Life am creat într-un mod interactiv și jucăuș o poveste frumoasă pentru micii noștri musafiri la vizitele în fabrica Danone din București o experiență interesantă și utilă cu informații esențiale despre un stil de viață sănătos".
  Antonia Calinet-Petre
  DANONE ROMÂNIA
 • “Am rămas plăcut impresionată nu doar de pasiunea pe care Active Life o pune în cele 20 de minute de masaj pentru fiecare coleg de-al meu, cât mai ales de modul în care se implica cu ședințe de gimnastică dimineața și sfaturi practice referitoare la poziția corectă pe scaun".
  Anca Catarambol
  LEO BURNETT
 • “Angajații companiei noastre care au beneficiat de masajul de corectare a posturii au confirmat efectele pozitive imediate ale acestuia”.
  Alin Tapalagă
  PORSCHE HOLDING
 • "Toată echipa are o orientare puternică a serviciilor către client – ei s-au adaptat foarte repede, atât la nevoile organizației cât și ale clienților, date fiind feedback-urile lor privind starea de sănătate îmbunătățită".
  Andreea Maria Pătrașcu
  ORANGE ROMÂNIA