Susținem educația la Ciclaton 2016!

Susținem educația la Ciclaton 2016!

Active Life România susține proiectele educaționale Ciclaton 2016 pentru viitorul tinerilor români!

 

În perioada 5-9 octombrie 2016, echipa de terapeuți Active Life România parcurge 700 de kilometri și trece prin 9 orașe cu scopul de a oferi suport și asistență terapeutică celor 80 de bicicliști înscriși la cea de-a 3-a ediție de Ciclaton, primul eveniment ciclist de strângere de fonduri din România care susține și promovează educația, organizat de Fundația ADEPT Transilvania.

 

Pentru fiecare dintre cele 5 cauze pedalează atât cicliști de tur, care parcurg traseul integral, cât și cei de segment, care optează să pedaleze doar diverse segmente din traseu. Astfel, cicliștii devin ambasadori ai educației și ai proiectelor sociale în rândul prietenilor, familiei și comunităților.

 

512f958d43fdd83d16d681db9c185785

 

Echipa de terapeuți care reprezintă Active Life România la Ciclaton 2016 este formată din 6 experți în masaj sportiv, kinetoterapie, fizioterapie, stretching activ și kinesio taping.

„Ne bucurăm să oferim suport și asistență terapeutică sportivă și în acest an tuturor cicliștilor participanți în cadrul Ciclaton. Active Life România este sponsor principal al acestui eveniment și a desemnat șase terapeuți cu experiență în refacerea sportivilor care sunt la dispoziția participanților pe parcursul fiecărei zile de concurs. Practic, cicliștii încep ziua cu terapeuții noștri pentru încălzirea de dimineață și încheie seara cu programe de refacere musculară și articulară după efort”, declară Marius DINCĂ, General Manager Active Life România.

c3aeebc4d0ff9fea027bae50ce46fae7

 

Traseul de anul acesta este cel mai lung, având peste 700 de kilometri, dar și mai dificil în comparație cu anii trecuți. Aventura Ciclaton poartă pe două roți susținătorii educației într-un traseu-circuit montan, Miercurea Ciuc fiind punctul de start, dar și cel de finish. Inimile cicliștilor bat sprinten în orașele din inima Moldovei, prin Piatra Neamț, Humulești, Voroneț, Suceava, Botoșani, Iași, Roman, Bacău și Moinești.

 

2ac3d728efb311133317982004609cff

 

Pe perioada fiecărei zile de traseu, terapeuții Active Life România urmează îndeaproape cicliștii și intervin atât în pauze, cât și în situații de nevoie. Seara, toți participanții beneficiază din partea Activelife România de programe de refacere după efort prin ședințe de masaj sportiv, stretching pasiv, aplicare de creme speciale antiinflamatoare și relaxante, aplicare de benzi kinesio, cât și de sfaturi terapeutice dacă este necesar, cu scopul de detensionare, eliminare a durerii, stimulare a mușchilor pentru a fi în formă a 2-a zi, relaxare și refacere a organismului.

 

afe655291236e62f59ecc5b0af7d437d

 

Active Life România a creat pentru sportivii de performanță, dar și pentru cei care practică sportul din pasiune, programe terapeutice complete. Acestea tratează eficient afecțiuni des întâlnite precum contracturi musculare, dureri articulare, de spate și de umăr, luxații, entorse, tendinite, astfel încât sportivii să fie sănătoși și apți pentru mișcare.

 

f7229d86a027b7ff9553d765210ac54f

 

„Suntem o companie de sănătate posturală & wellness organizațional cu experiență de peste 11 ani în România, cu echipe în București și orașele Brașov, Bacău, Iași, Cluj, Timișoara, Sibiu, Constanța, Craiova, Ploiești și Oradea. Misiunea noastră este aceea de a asigura clienților o abordare profesională de o înaltă ținută morală, prin folosirea celor mai noi mecanisme de păstrare a sănătății care se reflectă în mod direct în performanța și nivel de energie. De aceea ne face o deosebită plăcere să sponsorizăm echipa de voluntari pasionați de stilul de viață activ și sănătos de la Ciclaton”, subliniază Marius DINCĂ.

Prin echipa de experți în wellness organizațional, Active Life România oferă:
●      Serviciul unic Active Chair Massage în organizații sau la evenimente corporate (On Site Chiar Massage).
●      Programe de kinetoterapie și fizioterapie la birou sau în fabrici.
●      Evaluare posturală personalizată.
●      Evaluare, consultanță și suport în ergonomie.
●      Cursuri Active Chair Massage.
●      Workshop-uri de: ergonomie și postură, spate sănătos, stretching și automasaj, sfaturi pentru sănătate la locul de muncă.

 

Proiectele educaționale ale Ciclaton 2016 sunt:

●      Proiectul „Impact”, prin care Fundația Noi Orizonturi își propune să identifice și să rezolve, în mod creativ, împreună cu tinerii, probleme reale din societate, prin înființarea de Cluburi de Inițiativă Comunitară.

●      Proiectul „Zburd prin educație”, prin care Asociația ROI sprijină și pune în valoare relația profesori-elev-părinți-comunitate din România.

●      Proiectul „Ajungem Mari”, prin care Asociația Lindenfeld sprijină copiii din centrele de plasament să se dezvolte prin educație interactivă, proiect care s-a bucurat în ambele ediții anterioare Ciclaton de un adevărat succes.

●      Proiectul “De-a arhitectura în orașul meu”, prin care Asociația De-a Arhitectura își propune să formeze cetățeni responsabili, implicați în comunitățile în care trăiesc, pentru orașe mai bune.

●      Proiectul „Tabăra de leadership pentru instructori de dezbateri”, prin care Asociația ARDOR urmărește dezvoltarea profesorilor formatori, prin ateliere de dezbatere între profesori și studenți viitori pedagogi.

 

Pentru donații te rugăm să accesezi pagina Ciclaton 2016.

 

Mult succes!